Az online búvóhely foglalási rendszer

Több profit, kevesebb munkával

Több ügyfél

A kuckok.hu-t rendszeresen hirdetjük, lakásainak az oldalon való megjelenésével teljesen új potenciális ügyfeleket is elér extra ráfordítás nélkül.

Kevesebb telefonálás

Az online foglalás lehetősége mellett a telefonos foglalás csak egy másodlagos opcióvá válik a búvóhelyet kereső párok számára.

Jobb kihasználtság

A jelenlegi, és a potenciális új ügyfelek is bármikor rákereshetnek a búvóhelyek szabad időpontjaira, és kiválaszthatják a számukra legideálisabbat.

Elégedettebb ügyfelek

Az irodából (vagy egyéb helyről, ahol egy ilyen témájú telefonos foglalás nem kivitelezhető) is megnyílik a lehetőség a gyors és egyszerű online lakásfoglalásra.

Szolgáltatások

Amit kínálunk: lehetőségek, funkciók, rendszer

Non-stop elérhető, platformfüggetlen rendszer
Bármikor és bárhonnan egy okostelefonról áttekinthetőek az eddigi, és felvehetőek új foglalások bérbeadóként. Telefon, tablet, laptop, pc, mindegyiken teljes funkcionalitással és ergonómikus elrendezéssel jelenik meg az oldal mindenféle kiegészítő szoftver telepítése nélkül. A bérlők is, távolról, bármely napszakban, egy telefonról tudják áttekinteni a búvóhelyeket (mind a megjelenésüket, mind a felszereltségüket), és kiválasztani a számukra legideálisabb időpontot, majd foglalni.
Egy 2 órás lakásfoglalás részleteinek megjelése egy telefon képernyőjén
Egyszerűbb foglalási folyamat
Az egész napos hívásáradat helyett, teljesen automatikusan létesülnek a foglalások, valós időben értesülnek a takarítók és a bérlők is minden nekik szánt információról. (Természetesen állítható, ki, mikor, mihez férjen hozzá) Lehetőség van minden este automatikusan kiküldeni e-mailen (a kiválasztott búvóhelyek) másnapi foglalásait egy megadott e-mail címre, vagy értesítést kérni minden frissen létesült foglalásról.
Az oszlopokban az egyes búvóhelyek helyezkednek el, míg alattuk jelennek meg az adott napra létesített foglalások. Különböző színekben, a típusoktól függően.
Biztonság
Csak valós foglalások! Valahányszor egy érdeklődő búvóhely foglalásra adja a fejét, mi kiküldünk egy megerősítő kódot SMS-ben, így – hasonlóan a telefonos rendszerhez – a bérlők azonosíthatóak telefonszámuk alapján. Az oldalon felvehet telefonszámokat a tiltólistájára, amiknek birtokosait kizárjuk a foglalásból, így kerülve el a nemkívánatos vendégeket. A rendszer szűri a gyanús foglalásokat és a botokat, így biztosítva, hogy valódi foglalásokkal teljen be a naptára.
Biztonságos, számzáras lakat
Bevétel növelő eszközök
A legforgalmasabb időszakokra alkalmazhat magasabb árakat, vagy maximalizálhatja a foglalások hosszát lakásonként. A rendszerint legzsúfoltabb napra például maximalizálhatja a foglalások hosszát 3 órában, így elkerülve, hogy esetleg egész napra lefoglalja valaki búvóhelyét, és ezáltal bevételtől essen el. A rendszer elősegíti a több foglalást, hiszen non-stop elérhető, nincs "foglalt vonal", hozzáférhetővé teszi a szabad időpontokat, és egy egyszerűbb foglalási folyamatot biztosít a potenciális bérlőknek.
Egyre magasabb tornyokban álló pénzhegyek. Exponenciális görbét szimbolizálva.
Rugalmas, testreszabható rendszer
Használja azokat a nézeteket a búvóhelyek foglalásainak áttekintésére, amelyek Önnek a leghasznosabbak, legkényelmesebbek. Állíson be takarításokat, vagy blokkoljon időpontokat, így azok nem lesznek foglalhatók. Bármikor változás állna be az egyik búvóhelyével kapcsolatban, pár kattintással frissítheti az infókat, elérhetőségeket, árazást, képeket, és ezek a módosítások azonnal jelentkeznek az oldalon. A rendszer folyamatos fejlesztés alatt áll, bármilyen egyedi fejlesztési igénye van, ránk számíthat, ingyenesen készítjük el az új funkciót, nekünk is célunk, hogy a rendszer a lehető legjobban működjön.
Tablet nézetben egy lakás bérlők számára megjelenő adatlapja látható.
Beágyazható foglalási panel
Mindössze egy sor kódot elhelyezve, beágyazható egy panel a weboldalára, ahol közvetlenül tudják lefoglalni az ott böngészők a szabad búvóhelyeit. Igény szerint a panelt design-ban is igazítjuk az oldalához, elősegítve a jobb felhasználói élményt.
Weboldalba beágyazható panel, melyen szerepel az ár, a dátum, az időpont és a foglalás hossza.
Kitűnő ügyfélszolgálat
Segítünk a regisztrációs folyamatban, a lakások felvitelében, elvégezzük a szükséges beállításokat. Használjon bármilyen bonyolult árazást, mi megvalósítjuk Önnek. Igény szerint bemutatjuk a rendszer használatát, és a későbbiekben is bármilyen kérdéssel bizalommal fordulhat hozzánk, a segítségére leszünk.
Fiatal nő laptoppal és headsettel a fülében.
Szeretném ingyenesen kipróbálni
Kérdése van? Keressen minket az infoh@kuckokb.hu-címen.