Gyakori Kérdések

Miért egyedi a Kuckok.hu?

Ma már sok mindent elintézhetünk online, néhány kattintással, pl. parkolás, autópálya matrica, színházjegy stb. Rendszerünkkel a búvóhely foglalást is kényelmesen intézheted. Itt azonnal látod, hogy az általad preferált időpontban hol van szabad lakás, amit diszkréten online le is foglalhatsz anélkül, hogy egyesével hívogatnád a szolgáltatókat van-e szabad hely. Folyamatosan bővülő kínálatból válogathatsz. Gyors, diszkrét és egyszerű.

Hogyan tudok lakást foglalni?

A kezdő oldalon az időablakban válaszd ki azt az időpontot, amikorra foglalni szeretnél. Azok a lakások fognak megjelenni, amelyek abban az időben és időtartamra elérhetőek számodra. Válaszd ki a megfelelő randi helyet, kattints a „foglalok” gombra. Miután megadtad az e-mail címed, telefonszámod, kapsz sms-ben egy kódot, ezzel tudod foglalásod véglegesíteni. Foglalás után kapsz egy visszaigazoló e-mailt, amelyben minden fontos tudnivalót megtalálsz, köztük a bérbeadó elérhetőségét, pontos címet és a kulcs átvétel menetét.

Hogyan tudhatom meg a búvóhely pontos címét?

A visszaigazoló e-mail valamennyi fontos információt tartalmazza.

Hogyan kapom meg a kulcsot?

A visszaigazoló e-mailben ezt is megtalálod. Ha még kérdésed lenne, hívd a bérbeadót a megadott telefonszámon.

Hogyan tudom felvenni a kapcsolatot a bérbeadóval?

Foglalás után a visszaigazoló e-mailben megtalálod az elérhetőségét, és az egyéb szükséges információkat.

Hogyan tudom lemondani a foglalásomat?

A visszaigazoló e-malben találsz legalul egy linket, amelyre kattintva korábbi foglalásodat törölheted. Tranzakciós díja jelenleg 0 Ft. Ha nem tudsz menni, kérlek, mindenképp töröld online vagy jelezd a bérbeadónak a megadott telefonszámon!

Hogyan tudom módosítani a foglalásomat?

A visszaigazoló e-mailben találod a bérbeadó elérhetőségét, ha felhívod, megoldja neked. Vagy online törölheted a korábbi foglalást, majd rögtön újabbat vehetsz fel. Ha tovább szeretnél maradni, mindenképp hívd fel a bérbeadót, mert meglévő foglalásod mellé kiegészítő foglalást közvetlen nem tudsz felvenni, mivel a rendszer automatikusan betesz egy takarítási időt a két külön foglalás közé.

Mennyibe kerül ez nekem?

A lakásbérleti díjat összesítjük neked, miután a lakás, az időpont, és az időintervallum kiválasztása megtörtént. Foglaláskor a kényelmi szolgáltatás tranzakciós díja jelenleg 0 Ft. A lakásbérlet árát közvetlenül majd a kulcsátvételkor rendezed a bérbeadó felé.

Mit tegyek, ha nem kaptam visszaigazoló e-mailt?

Rendszerünk használatával kapcsolatos technikai problémát az infoezmi@kuckokezis.hu e-mailre kérjük bejelenteni. Előtte kérlek, ellenőrizd, hogy helyesen írtad-e be az e-mail címed.

Mennyire diszkrét?

Foglaláskori sms kód, és a tájékoztató e-mailen kívül semmilyen telefonos és e-mailes megkeresés ezután nem fog történni. Reklámot nem küldünk. Foglalásod később törlődik a rendszerből. Foglaláshoz csak telefonszám és e-mail cím szükséges.